Jobblog

Welkom op de Job Blog. Als een van de meest prominente arbeidsbimiddelaars in Noord-Brabant, hebben we een schat aan kennis die we graag met je delen. Job Invest doet meer dan alleen vacatures invullen, we helpen gemotiveerde jobzoekers om de perfecte nieuwe baan te vinden. Daarom hebben we een breed scala aan onderwerpen waar we over praten. Van nutige tips & tricks voor je sollicitatiegesprek tot de nieuwste updates over wetgeving, arbeidsrecht en bemiddeling. Je bent hier op de juiste plek!

Opvallen met je CV

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het lastig zijn om op te vallen tussen alle andere sollicitanten. Om ervoor te zorgen dat jouw cv opvalt en je de beste kans maakt om uitgenodigd te worden voor een gesprek, zijn er een aantal handige trucs. In deze blog geven we je vijf trucs om op te vallen en die droombaan te scoren.

Eerste werkdag

Je eerste dag bij een nieuw bedrijf kan behoorlijk zenuwslopend zijn. Het is een dag vol onbekende mensen, processen en verantwoordelijkheden. Hier zijn enkele tips om een ​​positieve indruk te maken op je eerste dag bij een nieuw bedrijf.

Wat doen wij voor jou?

Welkom bij Job Invest! Bij ons sta jij als werkzoekende centraal en investeren wij in jouw zoektocht naar de perfecte baan. Ons doel is om de beste match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. En dat doen wij anders dan anderen!

Werken in de Productie

Heb je ooit gedacht aan werken in de Productie? Zo niet, dan zou je dat wel moeten doen! Werken in de Productie heeft namelijk vele voordelen. In deze blog zullen we enkele van de voordelen van werken in de Productie benadrukken en je laten zie hoe Job Invest je kan helpen de perfecte Productiebaan te vinden, die bij je past.

Werken in de Logistiek

Ben je op zoek naar een dynamische baan met vel afwisseling en uitdaging? Overweeg dan een carrière in de Logistiek! Lees verder om te ontdekken hoe Job Invest je kan helpen bij het vinden van de perfecte Logistieke baan!

Werken in de Techniek

Werken in de techniek biedt veel voordelen. Zo is het een dynamische sector, waarin je altijd nieuwe uitdagingen zult vinden. Je werkt vaak met verschillende mensen en bedrijven en je hebt te maken met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Dit zorgt voor afwisseling in je werk en stimuleert je om te blijven leren en ontwikkelen.

Petra Boute

TodayHR, onderdeel van Job Investment Group, biedt in de volle breedte ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, personeel en organisatie. Gedurende de corona-crisis heeft TodayHR dan ook zeker niet stilgezeten.

Kevin van Kempen

Veranderingen in klanten. Een plotseling wisselende markt. De corona-crisis bracht een dal, maar ook veel nieuwe kansen voor Job Invest. Gedurende de afgelopen periode zijn we weer op nul begonnen en hebben we ons bedrijf en onszelf beter leren kennen.

Invest in people

In tijden van crisis kiezen bedrijven veelal voor een vacaturestop. Maar is dat nu wel zo verstandig? Waarom meteen overgaan op crisismanagement als juist dit het moment is om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie? Gun jezelf de beste mensen!

3. Techniek

Floor Pheninckx neemt je mee in hoe wij technische kandidaten helpen aan een nieuwe baan.

2. Professional

Margot Alsemgeest vertelt over hoe je vanaf sollicitatie geholpen wordt tot de best passende baan waar jij kan door ontwikkelen!

1. Productie/Logistiek

Bram de Bruijn vertelt over het proces wat je gaat doorlopen als je in de Productie of Logistiek wil gaan werken en hoe wij jou daar in helpen!

Ralph van Iersel

Commercieel Directeur Ralph van Iersel zit alweer een jaar op zijn post bij Job Investment Group. Met hem werd destijds geen onbekend gezicht binnen gehaald, Ralph was namelijk met Danvo Bakeries al ruim acht jaar als klant verbonden aan het uitzendbureau. 

Wij ontzorgen

Achmed Erassan is samen met zijn team verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen Outsource Force. En daar komt een hoop bij kijken. 

Sollicitatie hulp

Fleur Schellekens maakt al sinds 2012 als recruiter deel uit van Job Invest. Een betere gesprekspartner op het gebied van hulp bij solliciteren konden wij ons dan ook niet voorstellen.

Talentrix en Schadébo

De samenwerking tussen Talentrix en Schadébo is een van de succesverhalen waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk gaan. 

SodaStream

Van 18 duurzame werkplekken naar 72, en dat binnen een paar maanden. Een uniek project van formaat voor op de werkvloer van het Tilburgse SodaStream. 

Outsource Force

Sinds begin dit jaar is het team van Outsource Force een gezicht rijker. Na 25 jaar als zelfstandig ondernemer in de horeca te hebben gewerkt, maakte Jeroen Bax de switch naar Outsource Force.

Lolaar x Job Invest

Begonnen met de samenwerking in de zomer van 2020, groeide Lolaar Spuitgiettechniek B.V. al snel uit tot een van de topwerkgevers van Job Invest.

TodayHR x Job Invest

Van dagdiensten overstappen naar ploegen, het opstellen van een nieuwe missie en visie of het vlot laten verlopen van een overname; veranderprocessen binnen een organisatie gaan niet zonder slag of stoot. 

Eveline Jansen

Van productie tot logistieke omgevingen en van lijnprocessen tot aan de klantenservice; Eveline Jansen helpt managers en teamleiders met het stimuleren van eigen initiatief en verantwoordelijkheid in het verbeteren en samenwerken met andere afdelingen.

Luc Boers over 2020

Samen met Luc Boers, Algemeen Directeur van Job Investment Group, blikken we terug op 2020. Een turbulent jaar waarin ondanks alles een hogere groei dan beoogd is gerealiseerd en een recordomzet is bewerkstelligd. “De winnaarsmentaliteit is gigantisch.”

Raben Netherlands

Stefan van Mierlo (43) vond vorig jaar via Job Invest zijn nieuwe baan. Zo is hij als Crossdock Manager bij Raben Netherlands B.V. onder andere verantwoordelijk voor het personeel. En dat betekent, nu als klant, veel schakelen met Job Invest.

Luuk van Berkel

Als gevolg van de corona-crisis verloor Luuk van Berkel (27) zijn baan in de evenementen-branche. “Ik heb online mijn cv gedeeld en al snel werd deze opgepakt door recruiters van Job Invest. Ik ben technisch opgeleid en wilde daarin verder.