Job invest certificaten

Om er voor te zorgen dat we altijd de beste service bieden willen we ook hier op beoordeeld worden. Dit is ook de reden dat wij elk jaar weer bezig zijn met het verbeteren en op hoog niveau houden van onze diensten. Wij voldoen daarom aan verschillende internationale kwaliteitseisen zoals het ABU-certificaat, NEN-certificaat en het SNF certificaat.

Certificeringen

Bij Job Invest zijn we er trots op dat we voldoen aan verschillende certificeringen en kwaliteitsnormen. Deze certificeringen vormen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en stellen ons in staat om een betrouwbare partner te zijn voor zowel onze klanten als onze uitzendkrachten. Door gecertificeerd te zijn, tonen we ook ons commitment aan kwaliteit, integriteit en professionaliteit. Het biedt onze uitzendkrachten een extra laag bescherming, omdat we hen verzekeren dat ze eerlijk worden behandeld en dat hun rechten worden gerespecteerd. We streven ernaar om een veilige en eerlijke werkomgeving te bieden, waarin onze uitzendkrachten kunnen groeien en succesvol kunnen zijn.

SNF (Stichting Normering Flexwonen)

Sinds 04-06-2021

Deze certificering is een erkenning van ons streven naar kwaliteit en naleving van de hoogste normen op het gebied van flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten. Als gecertificeerd uitzendbureau bij SNF voldoen we aan strikte eisen en richtlijnen die zijn ontwikkeld om de kwaliteit en veiligheid van huisvesting voor arbeidsmigranten te waarborgen. Dit betekent dat we zorg dragen voor het beiden van geschikte en comfortabele accommodaties die voldoen aan de geldende regelgeving en normen.

ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen)

Sinds 01-04-2022

Bij Job Invest zijn we trots dat we aangesloten zijn bij de ABU. Als ABU-gecertificeerd uitzendbureau voldoen we aan de hoogste kwaliteitsnormen en ethische richtlijnen die door de branchevereniging worden gesteld. De certificering bij de ABU is een erkenning van onze toewijding aan professionaliteit, integriteit en transparantie in onze dienstverlening. Het betekent dat we werken volgens de ABU-cao, waarin de rechten en bescherming van uitzendkrachten centraal staan. We streven ernaar om eerlijke arbeidsvoorwaaarden, correcte beloning en veilige werkomgeving te bieden aan al onze uitzendkrachten.

SNA NEN 4400-1 (Stichting Normering Arbeid)

Sinds 14-03-2017

Job Invest is trots om te voldoen aan de NEN 4400-1 norm en gecertificeerd te zijn door de SNA. Dit bewijst onze toewijding aan kwaliteit en wettelijke naleving in de uitzendbrache. De SNA-certificering voorkomt fraude en illegale praktijken, beschermt de rechten van uitzendkrachten en opent deuren naar nieuwe kansen voor Job Invest.