Vacatures in Breda

Breda telt ruim 180.000 inwoners en staat daarmee in de top van Noord-Brabant! De stad kent een gezellige binnenstad, met op de pleinen vele gezellige terrassen, eetgelegenheden en restaurants. Breda is een bourgondische stad waar je vele soorten restaurants kan vinden op de Grote Markt. Rondom Breda liggen mooie bossen waar je helemaal tot rust kan komen. Zet jij de volgende stap van je carrière in Breda? Wij hebben vacatures in de volgende branches.
Werken in Breda

Ben jij toe aan de volgende uitdaging in jouw professionele carrière? Dan biedt Breda voldoende kansen, zowel parttime als fulltime. Job Invest heeft in Breda een groot netwerk aan bedrijven die dagelijks op zoek zijn naar productiemedewerkers, techniek medewerker en klantenservice medewerkers. Ook binnen logistiek, sales en marketing zijn er voldoende kansen om aan werk te komen in Breda. De gezellige stad zit vol carrièrekansen voor iedereen die in Brabant wil komen werken. Hebben wij je al nieuwsgierig kunnen maken om te komen werken in Breda?

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Breda

Vind jij het leuk om rapportages te maken en data te vertalen naar modellen en dashboards en ben je toe aan een tweede stap in je carrière?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Risk & Compliance officer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een echte teamplayer en denk jij oplossingsgericht? Dan is de functie backoffice medewerker iets voor jou!

Ga jij nauwkeurig te werk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is de functie Sales support medewerker iets voor jou!

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.