Vacatures in Eindhoven

Ben jij op zoek naar vacatures in Eindhoven? Wij hebben momenteel veel open vacatures in Eindhoven. Eindhoven heeft meer dan 233.000 inwoners en is de grootste stad van Noord-Brabant. Deze stad kent al lange tijd veel bedrijvigheid, zo is de stad een thuishaven voor de multinationals zoals Philips en DAF. Naast de multinationals zorgen nog een hoop andere bedrijven voor veel werkgelegenheid. Eindhoven staat sterk bekend vanwege de technische branche, daarom gaat een hoop geld dat Nederland besteed aan ontwikkeling en onderzoek naar Eindhoven. Daar draagt de High Tech Campus natuurlijk veel aan bij, op deze campus zijn namelijk 165 bedrijven en technische instituten gevestigd. Naast de grote technische branche in Eindhoven zijn er natuurlijk nog veel meer openstaande vacatures in andere branches. We hebben functies in Eindhoven in de volgende branches.
Bedrijven in Eindhoven

Wil jij graag werken in Eindhoven? Dan begint hier de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Of je nu een starter bent of de volgende stap wilt zetten in jouw carrière. Wij bieden genoeg mogelijkheden om te werken in Eindhoven.

Scherpenhuizen

Een grote leverancier van groente en fruit uit Eindhoven is Scherpenhuizen. Deze organisatie houdt zich bezig met het verpakken en vermarkten van verse groente- en fruitproducten en daarbij ook het transport. Scherpenhuizen levert van appels tot ananassen en van aubergines tot avocado’s. Bij Scherpenhuizen vinden zich ingewikkelde processen plaats. Ze hebben namelijk te maken met de versheid van de producten die gehandhaafd moet worden. Tijd is daarom een essentiële factor binnen dit bedrijf. Maar dankzij de deskundigheid en technologie weten zij de kwaliteit altijd te bewaken. Wil jij graag werken bij Scherpenhuizen? Bekijk dan alle vacatures van Scherpenhuizen.

Redefine-Meat

Bij Redefine Meat (gevestigd in Best) geloven ze dat geniten van vlees om meer draait dan alleen de smaak; het gaat om de ervaring voor je zintuigen. Na het bestuderen van de structuur van vlees hebben ze een technologie ontwikkeld waarmee ze New-Meat creëren. Het bedrijf bestaat sinds 2018 en sinds 2021 zijn ze gevestigd in Nederland. Wil jij mee werken aan dit gave concept? Bekijk dan alle vacatures van Redefine Meat!

Van Der Valk

Van de Valk is een van de grootste namen in de hotelbranche in Nederland, België en Duitsland. Herkenbaar door de toekan langs de snelweg. Sinds vorig jaar zijn begonnen met het in eigen beheer nemen van de opslag en distributie. Hiervoor is een nieuw distributiecentrum gebouwd in Eindhoven vlakbij het vliegveld. Hiervoor zijn ze op zoek naar logistiek personeel. Kom jij het team versterken? Bekijk dan nu de vacatures!

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Eindhoven

Heb jij twee rechterhanden en een goede motoriek? Dan zijn wij naar jou opzoek! Kom werken als Assemblage Medewerker.

Ben jij de persoon die er voor zorgt dat de productie elke dag soepel verloopt? Kom dan werken als Machine Operator in regio Eindhoven! 

Ga jij nauwkeurig te werk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is de functie Sales support medewerker iets voor jou!

Ben jij een echte aanpakker? Ga dan als de slag bij als Productiemedewerker bij een gezellig en professioneel bedrijf in Gemert! Deze functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar. 

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.