VAcatures per regio

Werk jij graag bij jou in de regio? Job Invest biedt elke dag nieuwe vacatures aan bij topwerkgevers in Noord-Brabant. Vacatures die aansluiten bij je wensen en in je eigen regio! Hieronder kun je enkele plaatsen vinden waar Job Invest vacatures aanbiedt. Dit zijn onder andere ook waar onze topwerkgevers zich bevinden. Staat jouw regio er niet bij? 

Kijk dan in het overzicht van alle vacatures.

Werken in den bosch

Zoek jij naar vacatures in Den Bosch? Dan hebben wij hier een ruim aanbod aan vacatures in verschillende branches. Wij hebben veel openstaande vacatures in Den Bosch. ’s-Hertogenbosch (vaak Den Bosch genoemd) heeft ongeveer 150.000 inwoners en is daarmee een van de grotere steden van Noord-Brabant.


Werken in Tilburg

Tilburg is een van de grootste steden van de provincie Noord-Brabant met bijna 200.000 inwoners. Daarmee is de regio Tilburg ook meteen een van de grootste aanbieders van werk, met veel industrie, productie en logistieke bedrijven. Veel van onze opdrachtgevers zitten in en rondom Tilburg met leuke en afwisselende vacatures.


Werken in Oss

Wij hebben in Oss veel openstaande vacatures. Oss heeft meer dan 58.000 inwoners en ligt tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Daarmee speelt de stad een grote rol als werk-, woon- en winkelstad, een bruisende stad dus. In deze oude stad hebben we veel werkgevers zitten die op zoek zijn naar nieuwe werknemers. We bieden uitdagende en gevarieerde functies waarbij je jezelf kan ontwikkelen.


werken in Eindhoven

Ben jij op zoek naar vacatures in Eindhoven? Wij hebben momenteel veel open vacatures in Eindhoven. Eindhoven heeft meer dan 233.000 inwoners en is de grootste stad van Noord-Brabant. Deze stad kent al lange tijd veel bedrijvigheid, zo is de stad een thuishaven voor de multinationals zoals Philips en DAF. Naast de multinationals zorgen nog een hoop andere bedrijven voor veel werkgelegenheid.


Werken in waalwijk

Wil jij graag werken in Waalwijk? Bij Job Invest hebben we in Waalwijk veel openstaande vacatures. Waalwijk of in het Brabants: Wolluk, is een stad met zo’n 33.000 inwoners. In Waalwijk is nog steeds veel bedrijvigheid te vinden. In deze omgeving zijn zo’n 4900 bedrijven actief, die bieden meer dan voldoende werkgelegenheid in deze regio.


werken in veghel

Veghel is gelegen in de Meierij van Den Bosch en telt ruim 32.000 inwoners. Veghel vervult een regiofunctie en heeft een hoge werkgelegenheid door de vele bedrijven die er gevestigd zijn. Het is daarom ook een middelgrote stad. Het kent veel mooie, historische gebouwen. Zet jij de volgende stap van je carrière in Veghel?


Werken in Helmond

Zoek jij naar vacatures in Helmond? Dan hebben wij hier een ruim aanbod aan vacatures in verschillende branches. Wij hebben veel openstaande vacatures in Helmond. Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De stad biedt veel mogelijkheden qua werkgelegenheid.


Werken in breda

Breda telt ruim 180.000 inwoners en staat daarmee in de top van Noord-Brabant! De stad kent een gezellige binnenstad, met op de pleinen vele gezellige terrassen, eetgelegenheden en restaurants. Breda is een bourgondische stad waar je vele soorten restaurants kan vinden op de Grote Markt. Zet jij de volgende stap van je carrière in Breda?