Technische functies

Technische vacatures zijn op dit moment in overvloed, bij Job Invest hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Sleutelen, klussen, monteren en elektronica aanleggen zijn de werkzaamheden die hier veel aanbod komen. En dat is voor jou natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben zoveel technische vacatures dat je genoeg keuze hebt in de richting waar je wilt werken. Het assembleren van werktuigmachines bij TOBROCO-GIANT, aan de slag als een Storingsmonteur in een productieomgeving, werken als Lasser of sleutelen als Automonteur. De keuze uit verschillende technische banen is enorm. Hieronder lichten we een aantal technische banen voor je toe.

Technische werkzaamheden

In een technische functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van het assembleren van machines of juist het onderhoud hiervan. Bij de assemblage van de voertuigen, machines of andere apparaten is het van belang om de instructies op te volgen, maar ook om jouw technische inzicht te gebruiken en te zien of de instructies daadwerkelijk kloppen. Als Storingsmonteur pleeg je onderhoud en is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines werken naar behoren.

Welke Technische banen zijn er?

Job Invest biedt een groot aanbod aan technische vacatures in verschillende functies. Zo zijn er technische banen als:

Assemblage Monteur

Een Assemblage Monteur is iemand die zich bezighoudt met het in elkaar zetten van producten, vaak aan een lopende band. Verschillende onderdelen worden samengevoegd tot een eindresultaat, dit proces wordt ook wel de eindmontage genoemd. Je houdt ook altijd een oog in het zeil om te kijken of er nergens problemen ontstaan. En als er een probleem ontstaat, is het aan jou de taak om dit snel en goed op te lossen. Je bent als Assemblage Monteur ook verantwoordelijk voor het voeren van onderhoud aan de machines en het op orde houden van de werkplek.

Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Assemblage Monteur.

Technisch Operator

Een Operator is iemand die zich bezighoud met machines en ook gespecialiseerd is in het omgaan met deze machines. Als Operator zijn er verschillende functies die je kunt gaan uitvoeren. Zo is er een Machineoperator, de persoon die verantwoordelijk is voor de machines. En dan heb je ook nog een Procesoperator en deze persoon is aansprakelijk voor het onder handen nemen van het hele productieproces.

Klik op de button om alles te lezen over de functie Operator, zoals de werkzaamheden, vaardigheden, opleidingen en natuurlijk het salaris.

Mechanisch Monteur

Een Mechanisch Monteur is iemand die zich binnen een bedrijf bezig gaat houden met het uitvoeren van onderhoud, reparaties en installaties aan van alles dat mechanisch is. Alles wat mechanisch is, wordt gezien als iets wat kunstmatig beweegt. Binnen een bedrijf specialiseer je jezelf vaak in specifieke apparatuur of technieken.

Wil je meer weten over het salaris, de werkzaamheden en de opleidingen, klik dan op de button.

Monteur

Een monteur is iemand die installaties bouwt, hieraan het onderhoud verricht en eventuele reparaties uitvoert. Er zijn vele specialisaties voor deze functie mogelijk. Omdat er zoveel verschillende technieken zijn is het vrijwel onmogelijk voor een monteur om van alle technieken kennis te hebben. Daarom specialiseert een monteur zich vaak in een bepaalde techniek.

Meer informatie over deze functie en de bijhorende werkzaamheden, opleidingen en salarisindicaties krijg je bij het klikken op de button.

Automonteur

Iemand die werkt als Automonteur is technisch opgeleid. Je gaat aan de slag met auto’s (en auto-onderdelen) onderhouden en repareren. Deze reparaties worden vaak uitgevoerd in een garage of dealer. Automonteurs houden zich vaak ook bezig met andere voertuigen, zoals motoren. In de tijd van nu is het steeds belangrijker om kennis te hebben van elektronica.

Medewerker Technische Dienst

Een Medewerker Technische Dienst is iemand met een technische functie. Binnen deze functie ga je aan de slag in de techniek branche, taken kunnen per bedrijf variëren. Banen kunnen ook erg verschillen, van iemand die machines onderhoudt tot aan iemand die technische klachten aanneemt en afhandelt.

Default

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.

Veelgestelde vragen Digi-D

DigiD is een afkorting van Digital identification. Dit is een soort online paspoort waarmee je moet inloggen op website´s van de overheid. Je online paspoort kun je ook op je telefoon hebben, Download de DigiD app in de app of playstore. Met deze app kun je dan op dezelfde manier gemakkelijk op elke website van de overheid inloggen.  

Een DigiD heb je nodig om administratie online te verrichten in Nederland. Dit geldt voor zaken zoals het indienen van je belastingaangifte, aanvragen van toeslagen en uitkeringen, controleren van je pensioen en meer. Er zijn talloze Nederlandse organisaties die een DigiD gebruiken, waaronder overheidsinstanties, gemeenten, pensioenfondsen, politie, provincies, waterschappen, zorgverleners en zorgverzekeraars. 

  Om een DigiD aan te vragen, dien je ingeschreven te staan in de Basisregistratie Personen (BRP). Dit kan via de website Digid.nl. Indien je in het buitenland verblijft, kan je informatie hierover vinden op nederlandwereldwijd.nl

  DigiD is niet verplicht, maar het wordt wel sterk aangeraden om een DigiD aan te maken omdat veel online diensten van de overheid alleen toegankelijk zijn met een DigiD. Dit geldt bijvoorbeeld voor het aanvragen van een kope uit de Basisregistratie Personen (BRP), het invullen van belastingformulieren en het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Dus, als u vaak online diensten van de overheid gebruikt, is het raadzaam om een DigiD aan te maken.    

Lees meer

Veelgestelde vragen BRP

De Basisregistratie Personen (BRP) is het Nederlandse nationale registratiesysteem voor persoonsgegevens van burgers en ingezetenen van Nederland. Het bevat informatie zoals naam, adres, geboortedatum en nationaliteit van personen. De BRP wordt onderhouden door gemeenten en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden van de overheid, waaronder het uitgeven van identiteitsdocumenten en het stemmen tijdens verkiezingen.

Lees meer

Om je in te schrijven in de Basisregistratie Personen (BRP), moet je naar het gemeentehuis waar je woont gaan. Je moet daar een aantal documenten meenemen, zoals een geldig identiteitsbewijs en een bewijs van woonadres. Je zult ook een aanvraagformulier moeten invullen. De gemeente zal vervolgens controleren of de ingediende informatie juist is en je inschrijving in de BRP bevestigen.

Lees meer

Veelgestelde vragen BSN

Een BSN (Burgerservicenummer) is het unieke registratienummer voor iedereen die in Nederland woont. Met een BSN kun je gemakkelijker zaken doen met de Nederlandse overheid, zoals een baan vinden, een bankrekening openen, belastingen en sociale premies aftrekken, gebruikmaken van het zorgsysteem, toeslagen aanvragen, verhuizing doorgeven enzovoort. BSN wordt ook gebruikt om identiteitsfraude en verkeerd gespelde namen tegen te gaan. Eerder was het sofinummer de naam voor het social...

Lees meer

Een BSN (burgerservicenummer) is een uniek nummer dat in Nederland wordt toegekend aan iedereen die zich inschrijft in de Basisregistratie Personen (BRP). Het is een vereiste voor veel diensten en procedures, zoals aanmelden bij een gemeente, aanvragen van een paspoort, ID-kaart of rijbewijs, aanvragen van een DigiD, aanmelden bij een zorgverzekeraar, aangifte doen van de inkomstenbelasting, aanvragen van uitkeringen en toeslagen, aanvragen van een hypotheek, aanmelden voor een huurwoning, ins...

Lees meer

Veelgestelde vragen vervoer

In Nederland zijn er verschillende vervoersmogelijkheden beschikbaar. De trein is een snelle en efficiënte manier om door het land te reizen. Als alternatief kan men kiezen voor de bus, een goedkopere optie die vaak naar plaatsen gaat waar de trein niet komt. Veel Nederlanders kiezen voor de auto, met de beschikbaarheid van veel snelwegen en andere wegen. Fietsen is ook een populaire manier van vervoer in Nederland, met veel fietspaden en fietsparkeerplaatsen. In de grote steden zijn trams...

Lees meer

In Nederland wordt het openbaar vervoer voornamelijk geleverd door treinen, trams en bussen. Deze worden aangeboden door verschillende vervoersmaatschappijen, zoals de Nederlandse Spoorwegen (NS), Arriva en Connexxion. De dienstregeling wordt gepland door de vervoersregio's waarbij de provincie of gemeente de verantwoordelijkheid heeft voor het vervoer in hun gebied. De meeste steden en grote dorpen hebben hun eigen bus- of tramnetwerken. De meeste treinen stoppen op de belangrijkste station...

Lees meer

Er zijn verschillende manieren om een OV-chipkaart te verkrijgen in Nederland, zoals online bestellen op de website van de OV-chipkaart, waar u ook een abonnement kunt afsluiten of opwaarderen. U kunt ook een OV-chipkaart kopen bij verkooppunten zoals stations, winkels en vervoersmaatschappijen. Er zijn ook OV-servicepunten in verschillende steden waar u terecht kunt voor hulp bij het kopen of opladen van een OV-chipkaart. Bovendien, zijn er automaten geplaatst op de meeste stations waar u een O...

Lees meer

Om een studenten OV-chipkaart te verkrijgen in Nederland, moet men zich eerst aanmelden bij DUO, de organisatie die verantwoordelijk is voor studiefinanciering in Nederland. Aanmelden vereist het verstrekken van een geldig studentenreiskaart of een bewijs van inschrijving bij een onderwijsinstelling. Daarna kan men een aanvraag doen voor een studenten OV-chipkaart via de website van DUO. Hier kan men ook een abonnement afsluiten voor een bepaald gebied of voor het hele land. Houd er reke...

Lees meer

Veelgestelde vragen Bank

De grootste banken in Nederland zijn ABN AMRO, Rabobank, ING en De Volksbank. Deze banken zijn de grootste in Nederland op basis van activa, klanten en aantal filialen. Elk van deze banken biedt een breed scala aan diensten, waaronder spaarrekeningen, betaalrekeningen, hypotheken, beleggingsproducten en verzekeringen.

Lees meer

Om een bankrekening in Nederland te openen, kun je beginnen met het kiezen van een bank die bij je past en die aan je wensen voldoet. Vervolgens kun je een afspraak maken met de bank, zowel online, telefonisch of in persoon bij een filiaal. Tijdens de afspraak zal je de vereiste documenten zoals een geldig identiteitsbewijs, adresbewijs en een Burgerservicenummer (BSN) moeten tonen. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, zal de bank deze verwerken en je op de hoogte stellen van de status van je aa...

Lees meer

Internet bankieren, ook wel online bankieren genoemd, is een manier om je bankzaken te regelen via een website of app van je bank. Hiermee kun je diverse bankzaken regelen, zoals inzien van je rekeningoverzichten en transacties, overboekingen doen, geld opnemen en storten, betalingsopdrachten in- en uitschakelen, beleggingsrekeningen beheren, krediet- en betaalkaarten beheren, inzien en betalen van rekeningen, aftrekposten invullen etc. Om te beginnen met internet bankieren, heb je eerst een ban...

Lees meer

Veelgestelde vragen in de Logistiek

Werken in de logistiek is nooit saai. Je bent altijd in de weer en vanuit de verste uithoeken zijn jouw werkzaamheden van invloed. Van het klaarzetten van orders tot orders van magazijn naar klant brengen. In de logistiek kun je dus alle kanten op.

Het salaris wat jij gaat verdienen hangt af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de logistiek zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De logistiek gaat altijd door. 24 uur per dag, zeven dagen in de week blijft dit draaien. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies verdeeld in 2,3, 4 of 5 ploegendiensten. Maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de logistieke branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Denk aan een hef- of reachtruckchauffeur. Deze heb je vaak nodig wanneer je als logistiek medewerker aan de slag wilt gaan. Of je een diploma of een van bovenstaande certificaten nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.

Veelgestelde vragen in de Techniek

Technische banen zijn er op dit moment in overvloed. Sleutelen, klussen, monteren en elektronica aanleggen zijn werkzaamheden die veel aanbod komen. Ben jij graag bezig met je handen? Dan is deze branche iets voor jou. Door de overvloed aan banen vind jij gegarandeerd een baan die bij jou past. Reden zat dus om op zoek te gaan naar technische banen!

Jouw salaris hangt af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De technische vacatures die wij aanbieden via Job Invest zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Ben jij juist op zoek naar een parttimebaan? Grote kans dat we die ook aanbieden. Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen naar de juiste vacatures kunnen zoeken.

De technische vacatures die wij aanbieden bij Job Invest zijn veelal in dagdiensten. Dit betekent dat jij in het weekend ook echt weekend hebt! Maar er kunnen altijd vacatures zijn waarbij je ook in de avond of in het weekend aan het werk gaat. Dit verschilt dus echt per vacature. De werktijden staan altijd aangegeven in de vacature, dus lees ze vooral goed door.

Voor bijna alle technische functies heb je tegenwoordig een diploma nodig. Maar bij Job Invest bieden we soms ook banen aan waar je geen diploma voor nodig hebt of waar ervaring alleen een vereiste is. Bij alle vacatures staat beschreven of je in het bezit moet zijn van een diploma.