Vacatures in Tilburg

Tilburg is een van de grootste steden van de provincie Noord-Brabant met bijna 200.000 inwoners. Daarmee is de regio Tilburg ook meteen een van de grootste aanbieders van werk, met veel industrie, productie en logistieke bedrijven. Veel van onze opdrachtgevers zitten in en rondom Tilburg met leuke en afwisselende vacatures. We hebben altijd nauw contact gehad met onze Tilburgse opdrachtgevers, zo vinden wij samen met jou de perfecte vacature in deze regio! We hebben functies in Tilburg in de volgende branches.
Bedrijven in Tilburg

Tilburg is de stad voor een succesvolle werkplek! Het kent veel industriële bedrijven waar genoeg kansen zijn binnen de productie, logistiek en techniek! In Tilburg kun je ook enkele van onze topwerkgevers vinden, waardoor er altijd wel een vacature is die bij je wensen en behoefte past. Wil je werken in Tilburg? Kijk dan snel bij alle vacatures in Tilburg!

Tobroco-GIANT

TOBROCO-GIANT (gevestigd in Oisterwijk) is een toonaangevend productietechnisch bedrijf waar verschillende soorten machines en voertuigen worden gemaakt, zoals shovels, verreikers en knikladers. Inmiddels kun je overal ter wereld de machines van TOBROCO-GIANT vinden!

ELHO

Elho is een succesvolle producent en verkoper van kunststof plantenbakken. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar. Door de jaren heen is Elho uitgegroeid tot een Europees actief bedrijf met volop aandacht voor duurzaamheid en ontwikkeling. En jij kunt nu bij ze aan de slag gaan!

SodaStream

Het overbodig maken van wegwerpflessen, dat is dé missie van SodaStream. SodaStream is in bijna 50 landen wereldwijd actief en opende onlangs een nieuwe moderne productielocatie in Tilburg. Ook bij SodaStream hebben wij verschillende functies openstaan, hieronder zie je aantal van die vacatures.

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Tilburg

Vind jij het leuk om rapportages te maken en data te vertalen naar modellen en dashboards en ben je toe aan een tweede stap in je carrière?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Risk & Compliance officer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een echte teamplayer en denk jij oplossingsgericht? Dan is de functie backoffice medewerker iets voor jou!

Ga jij nauwkeurig te werk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is de functie Sales support medewerker iets voor jou!

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.