Vacatures in Waalwijk

Wil jij graag werken in Waalwijk? Bij Job Invest hebben we in Waalwijk veel openstaande vacatures. Waalwijk of in het Brabants: Wolluk, is een stad met zo’n 33.000 inwoners. Vroeger waren hier 31 schoenfabrieken te vinden, deze zijn echter door concurrentievoordelen van Italiaanse schoenen gestopt. In Waalwijk is nog steeds enorm veel bedrijvigheid te vinden. Op het industrieterrein zitten grote bedrijven zoals Bol.com, De Mandemakers Groep en de van Mossel Groep. Daarnaast profiteert Waalwijk net als Tilburg van een gunstige, centrale ligging waardoor er veel logistiek te vinden is. Is de logistiek niets voor jou, dan hebben we natuurlijk ook in andere branches vacatures in Waalwijk. We hebben functies in Waalwijk in de volgende branches.
Werken in Waalwijk

Wil jij graag werken in Waalwijk? In deze omgeving zijn zo’n 300 bedrijven actief, die bieden meer dan voldoende werkgelegenheid in deze regio. In Waalwijk hebben we veel openstaande vacatures waar jij direct kan beginnen.

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Waalwijk

Vind jij het leuk om rapportages te maken en data te vertalen naar modellen en dashboards en ben je toe aan een tweede stap in je carrière?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Risk & Compliance officer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een echte teamplayer en denk jij oplossingsgericht? Dan is de functie backoffice medewerker iets voor jou!

Ga jij nauwkeurig te werk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is de functie Sales support medewerker iets voor jou!

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.