Wij vinden de perfecte match voor uw bedrijf

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier hieronder in zodat we samen kunnen gaan kijken naar de mogelijkheden.

Bent u al klant? Klik op de knop hieronder voor het inlog portaal.

Waarom Job Invest?

Job Invest is onderdeel van Job Investment Group en is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan. Job Invest is volledig NEN 4400 gecertificeerd, heeft op jaarbasis bijna tweeduizend. uitzendkrachten (zowel Nederlanders als arbeidsmigranten op grote schaal) aan het werk en ontzorgt, ondersteunt en begeleidt op het gebied van Productie, Logistiek, Techniek en Zakelijke dienstverlening. Door wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen en aan de hand van ons gespecialiseerde team van Recruiters lukt het telkens weer om de beste medewerkers en/of passende baan te vinden. We Invest In Your Job!

Neem contact op!

Mijn naam is Luuk Mulder, ik kom graag met je in contact om te kijken hoe wij als Job Invest jouw bedrijf kunnen verzorgen op het gebied van personeel.

Bekijk onze Job Investment group

Outsource Force besteedt de grootste zorg aan uw werk en activiteiten die soms niet tot uw core business behoren. Wij bieden maatwerk oplossingen voor uitbesteed werk. Via het turn-key principe kunt u zelfs uw volledige productie of logistiek aan Outsource Force uitbesteden. Wij brengen uw behoeften en wensen vooraf duidelijk in kaart, zodat wij uw opdracht snel, efficiënt en professioneel kunnen uitvoeren. Bij ons kunt u terecht voor de volgende services: in- en ompakwerkzaamheden, assemblagewerkzaamheden, stickeren, coderen, labelen, logistieke dienstverlening, callcenter diensten, receptie, sales, catering, facilitair en groenvoorziening.

TodayHR biedt u in de volle breedte ondersteuning bij uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, personeel en organisatie. Of het nu gaat om advies over de inrichting van uw organisatie, het toepassen van arbeidsvoorwaarden of het functioneren van uw onderneming of individuele medewerkers, wij koppelen een passende HR / juridisch professional op strategisch, tactisch of operationeel niveau aan uw specifieke vraag. Daarnaast detacheren we HR-professionals, ondersteunen we bij arbeidsrechtelijke en juridische (verzuim) dossiers, verzorgen mediation en bieden de mogelijkheid tot het contacteren van een extern vertrouwenspersoon.

Talentrix begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk op de reguliere arbeidsmarkt. Professionele jobcoaches zorgen voor persoonlijke begeleiding en kijken naar de individuele kwaliteiten en mogelijkheden van ieder persoon. Onze jobcoaches trainen werknemersvaardigheden, sociale vaardigheden en ondersteunen de medewerkers bij hun individuele groei. Door te kiezen voor een samenwerking met Talentrix kunnen bedrijven daadwerkelijk invulling geven aan hun MVO-beleid, aan de verplichtingen voldoen die de overheid via de participatiewet aan het bedrijfsleven stelt of zich PSO laten certificeren. Uiteraard profiteren onze klanten van een zeer aantrekkelijke tariefstelling als ze ervoor kiezen om een vacature via Talentrix te laten invullen.

ONDERDEEL VAN DE LABOUR POWER COMPANY

Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de LPC. Samen met onze partner bedrijven gaan wij voor nog meer succes op het gebied van arbeidsbemiddeling, opleiden, huisvesting, vervoer, in-house service, planning, HR, werving & selectie en een doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt.