Begin hier aan jouw volgende uitdaging!

Ben je klaar voor een nieuwe professionele uitdaging? Bij Job Invest zorgen we voor de optimale verbinding tussen jou en de openstaande vacatures. Met een uitgebreid scala aan vacatures in verschillende sectoren, vinden we ongetwijfeld een passende rol voor jou!

Laat ons voor jou aan de slag gaan

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die bij jouw interessegebied passen? Zie je momenteel niets in ons huidige aanbod, maar wil je direct op de hoogte zijn als er een geschikte vacature voor jou beschikbaar komt? Vul het formulier in, laat je cv en contactgegevens vrijblijvend achter en wij nemen contact met je op zodra we een passende vacature voor jou hebben gevonden.

Alle banen per categorie

Wij hebben alle vacatures verdeeld onder 4 categorieën, Productie, Logistiek, Techniek en Professional. Via de onderstaande blokken kan je meer informatie vinden over wat voor soort vacatures onder welke categorie vallen. Verder geven we ook uitleg wat je bijvoorbeeld als Assemblage Medewerker kan gaan verdienen, hoe je dit kan worden en bij welke bedrijven je aan de slag zou kunnen gaan!

Zoek en vind jouw baan

Het kan soms een uitdaging zijn om als werkzoekende vacatures te vinden die aansluiten bij jouw profiel. Dat is precies waarom Job Invest er is: om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt te matchen. Wij ondersteunen zowel werkgevers als werkzoekenden in hun zoektocht naar de perfecte match. Zodra je het bovenstaande formulier invult, beginnen wij met het zoeken naar de werkgever die past bij jouw wensen. Uiteraard kun je zelf ook aan de slag met het zoeken van vacatures. Hoe meer tijd en energie je besteedt aan het zoeken naar werk, hoe sneller je jouw volgende uitdaging zult vinden! Onze vacatures zijn verdeeld in vier catergorieën: