Jouw nieuwe baan begint hier!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Dan zorgt Job Invest voor de zo goed mogelijke match tussen jou en onze beschikbare vacatures. Met een uitgebreid aanbod aan vacatures binnen diverse branches zit er altijd een geschikte baan tussen voor je!

Zet ons aan het werk

Wil je op de hoogte blijven van de laatste vacatures die aansluiten op jouw interesses? Zit er in het huidige aanbod niks tussen voor jou, maar wil je het als eerste weten wanneer er een passende vacature voor jou is? Vul het formulier in en laat vrijblijvend je cv en contactgegevens achter. Wij nemen contact met je op wanneer wij een passende vacature voor je hebben gevonden.

Werk zoeken en werk vinden

Als werkzoekende is het soms lastig om vacatures te vinden die bij jou passen. Niet voor niets dat allerlei instanties in het leven zijn geroepen om de vraag en het aanbod te matchen. Job Invest helpt zowel werkgevers als werkzoekende met het vinden van de beste match. Als je het bovenstaande formulier hebt ingevuld zijn wij al aan de slag gegaan om voor jou de werkgever te zoeken die past bij jouw wensen. Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het zoeken van vacatures. Hoe meer aandacht je besteed aan het proces van werk zoeken, hoe sneller jij jouw volgende uitdaging hebt gevonden! Wij hebben onze vacatures onderverdeeld in vier categorieën: