Job blog: Aan het werk met Job Invest: Luuk van Berkel.

Luuk van berkel

"Wat ik vooral fijn vond was de open, eerlijke en transparante communicatie"

Als gevolg van de corona-crisis verloor Luuk van Berkel (27) zijn baan in de evenementen-branche. “Ik heb online mijn cv gedeeld en al snel werd deze opgepakt door recruiters van Job Invest. Ik ben technisch opgeleid en wilde daarin verder. Samen hebben we gekeken wat ik leuk vind, wat ik kan en wie ik ben als persoon en werknemer. Binnen een week had ik al drie sollicitaties te pakken.”

“We waren altijd heel eerlijk naar elkaar toe”

“Dit bleken toch niet de gewenste functies of bedrijven te zijn. Daarin waren we altijd heel eerlijk naar elkaar toe. Maar opgeven deden we niet! Uiteindelijk mocht ik in augustus op gesprek bij TeCoCDC. Ook in de voorbereiding op gesprekken ben ik altijd goed begeleid door de recruiters van Job Invest. Ik kreeg veel te weten over het bedrijf; wie zijn ze, wat doen ze en wat voor kandidaat zoeken ze. Zo ging ik goed voorbereid de gesprekken in. Daar heb ik heel veel aan gehad. Vervolgens mocht ik op proefdag bij TeCoCDC. Het beviel van beide kanten erg goed, het bedrijf en de baan gaven me een goed gevoel en inmiddels werk ik alweer bijna een maand met veel plezier bij TeCoCDC.”

“Ik ben erg enthousiast geworden van Job Invest. Wat ik vooral fijn vond was de open, eerlijke en transparante communicatie. Ik kon mijn vragen altijd stellen en had veel direct contact. Daarnaast vroegen ze, als ik bijvoorbeeld ergens op gesprek was geweest, altijd even na hoe het was gegaan. Dat was heel fijn. Job Invest heeft me goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe baan.”

Wil jij net als Luuk van Berkel samen met ons op zoek naar een nieuwe baan? Wij willen op een betrokken, inspirerende en fanatieke manier je helpen te verbinden aan een leuke vacature.  We gaan door waar anderen stoppen en investeren in onze medewerkers! Interesse? Neem dan een kijkje tussen de vacatures of neem direct contact op met een van onze recruiters om alle opties te bespreken.