Professional functies

Spring in de Professionele wereld!

Spring op de carrièrebus! Bij Job Invest hebben we Professionele rollen in overvloed voor je geselecteerd. Of je nu een kei bent in plannen, berekenen HR-taken, of een combinatie van die drie, wij hebben het perfecte professionele vacaturepakket voor jou! Misschien zit je toekomstige baan als Manager bij Tobroco-GIANT of als Administratief Medewerker bij SPS ertussen. Onze aanbod van professionele vacatures heeft voor elk wat wils! Laten we eens dieper ingaan op enekele van de beschikbare rollen.

Werkzaamheden in de Professionele wereld

In een Professionele rol kun je een breed scala aan verantwoordelijkheden op je nemen. Het kan variëren van berekeningen en planningen tot het leiden van een groot team. Professionele functies zijn breed en divers: van kantoormedewerkers tot voetbaltrainers, we hebben het allemaal. Dus als je houdt van een beetje variatie in je werkdag, kijk dan snel of jouw droomfunctie ertussen zit!

Wat zijn de beschikbare Professional rollen?

Job Invest biedt een overvloed aan Professionele vacatures over verschillende functies. Een paar voorbeelden:

Duik dieper in elke rol:

Accountmanager

Deze dynamische rol gaat over het bouwen en onderhouden van relaties met klanten, terwijl je tegelijkertijd de diensten of producten van jouw bedrijf vertegenwoordigt. Je doel is om je klanten te begrijpen, aan hun behoeften te voldoen en een win-win situatie te creëren voor zowel de klant als jouw bedrijf. Als Accountmanager heb je vaak sterke communicatie vaardigheden, een klantgerichte mentaliteit en een sterke verkooporiëntatie nodig.

Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker speel je een essentiële rol in het soepel laten verlopen van het kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van informatie, het bijhouden van gegevens, het organiseren van bestanden, het opstellen van documenten en het assisteren van collega's bij administratieve taken. Je bent georganiseerd, detailgericht en bedreven in multitasking.

Customer Service Medewerker

In deze rol ben je de primaire schakel tussen je bedrijf en zijn klanten. Je beantwoordt vragen, lost problemen op en beidt ondersteuning en informatie over producten of diensten. Je hebt uitstekende communicatie vaardigheden, geduld, probleemoplossende vaardigheden en een oprechte wens om klanten te helpen.

Financieel Medewerker

Als Financieel Medewerker houd je je bezig met administratieve taken op het gebied van de financiën. Dit kan het beheren van facturen, het controleren van financiële gegevens, het voorbereiden van rapporten en het assisteren bij de voorbereiding van budgetten en audits zijn. Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en hebt goed begrip van financiële principes. 

HR Medewerker

Je ondersteunt in deze rol de HR-afdeling door te assisteren bij werving en selectie, het beheren van personeelsdossiers, het ondersteunen bij de salarisadministratie en het bijdragen aan HR-projecten. Je hebt goede mensenkennis, communicatie vaardigheden en kennis van HR-wetgeving en -praktijken. 

Medewerker Binnendienst

Als Medewerker Binnendienst werk je nauw samen met je collega's in de buitendienst en bied je ondersteuning bij het verkopen van producten of diensten. Dit kan onder meer met het opstellen van offertes, het opvolgen van leads en het beheren van klantrelaties omvatten.

Medewerker Bedrijfsbureau

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ondersteunen van productie- en/of logistieke processen. Je houdt je bezig met planning, coördinatie, en rapportage. Je bent een organisatorische topper, met sterk probleemoplossend vermogen.

Planner

In deze rol houd je je bezig met het coördineren van verschillende aspecten van het bedrijf, zoals personeel, productie, transport en/of logistiek. Je moet proactief en in staat zijn om het overzicht te behouden, zelfs in hectische situaties. 

Sales Medewerker

Deze functie gaat over het stimuleren van de verkoop, het onderhandelen van klantrelaties en het opzetten van marketing- en verkoopstrategieën. Als Sales Medewerker heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en een resultaatgerichte houding. 

Recruiter

Als Recruiter ben je verantwoordelijke voor het aantrekken, screenen, selecteren en aannemen van geschikt personeel voor de organisatie. Je moet uitstekende mensenkennis hebben, communicatief sterk zijn en in staat zijn om de behoeften van zowel kandidaten als de organisatie te begrijpen en op elkaar af te stemmen.

Backoffice Medewerker

In deze functie  werk je op de achtergrond van de organisatie en ben je verantwoordelijk voor diverse ondersteunende taken, zoals het verwerken van administratieve taken, het afhandelen van klantvragen of het ondersteunen van andere afdelingen binnen het bedrijf.