Professional functies

Professional functies zijn er op dit moment in overvloed, bij Job Invest hebben we ze voor je op een rijtje gezet. Planningen, berekenen en HR zijn de werkzaamheden die hier veel aanbod komen. En dat is voor jou natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben zoveel Professional vacatures dat je genoeg keuze hebt in de richting waar je wilt werken. Zo kan je aan de slag als Manager bij Tobroco-GIANT of als Administratief Medewerker bij SPS! De keuze uit verschillende Professional banen is enorm. Hieronder lichten we enkele Professional banen voor je toe.

Professional werkzaamheden

In een Professional functie kun je verschillende verantwoordelijkheden hebben. Van calculeren en plannen tot het leidinggeven aan grote aantallen werknemers. Binnen Professional vallen veel uiteenlopende functies van kantoorbaan tot voetbaltrainer. Er is dus genoeg variatie in de banen, kijk dus snel of er iets voor jou tussen staat!

Welke professional banen zijn er?

Job Invest biedt een groot aanbod aan professional vacatures in verschillende functies. Zo zijn er professional banen als:

Accountmanager

Een Accountmanager is iemand die fungeert als intermediair tussen een klant en de organisatie die hij of zij vertegenwoordigt. De term Accountmanager houdt niet zozeer verband met het managen van (of leiding geven aan) mensen, maar op het managen (of beheren) van klanten ofwel accounts. Het vak accountmanagement is een combinatie van relatiebeheer en sales. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Accountmanager.

Administratief Medewerker

Een Administratief Medewerker is iemand die kantoorwerk en andere ondersteunende werkzaamheden verricht in een secretariële of financieel-administratieve omgeving. De functie van administratief medewerker valt uiteen in drie deelfuncties. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Administratief Medewerker.

Customer Service Medewerker

Een Customer Service Medewerker is iemand die namens een organisatie klanten te woord staat per telefoon en/of e-mail. Vaak gaat het om klanten die een vraag of klacht hebben over het product of de dienstverlening van een bedrijf. In sommige gevallen kan de functie van Customer Service Medewerker samenvallen met die van medewerker callcenter, maar over het algemeen heeft de laatstgenoemde een breder takenpakket. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Customer Service Medewerker.

Financieel Medewerker

De werkzaamheden van een Financieel Medewerker zijn breed van aard. Centraal staan administratieve handelingen op het gebied van de financiële huishouding. Vaak werk je bij een administratiekantoor of op de afdeling administratie bij een middelgroot of groot bedrijf en ben je breed inzetbaar. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Financieel Medewerker.

HR Medewerker

Een HR Medewerker ondersteunt de HR adviseur en de HR manager. Een HR Medewerker is werkzaam binnen het vakgebied van Human Resource Management (HRM). Als HR Medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor potentiële en huidige werknemers van de organisatie. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een HR Medewerker.

Medewerker Binnendienst

Een Medewerker Binnendienst is iemand die helpt met het verkopen van producten of diensten op de verkoop- of salesafdeling van een bedrijf. Hiervoor heeft de commercieel medewerker (telefonisch) contact met klanten en doet hij of zij voorbereidend werk voor de verkoper in de buitendienst. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Medewerker Binnendienst.

Medewerker Bedrijfsbureau

Een Medewerker Bedrijfsbureau is iemand die werkzaamheden verricht voor het bedrijfsbureau van een onderneming, oftewel de afdeling die binnen een onderneming verantwoordelijk is voor de planning en controle van productie- en/of logistieke werkzaamheden. Hiermee zorgt het bedrijfsbureau dat de productie en logistiek vlekkeloos verlopen en ondersteunt deze afdeling het management bij een efficiënte en probleemloze bedrijfsvoering. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Medewerker Bedrijfsbureau.

Planner

Een Planner is iemand die binnen een bedrijf werkzaamheden verricht met betrekking tot het plannen van bijvoorbeeld personeel, productie, transport en/of logistiek. Sommige planners houden zich uitsluitend met één van deze onderdelen bezig; hun functie is dan bijvoorbeeld personeelsplanner of productieplanner.

Sales Medewerker

Een Sales Medewerker is werkzaam bij bedrijven of organisaties die producten of diensten verkopen. Je bent als Sales Medewerker vooral bezig met het stimuleren van de verkoop. Dit kan gedaan door middel van klantenbinding, maar ook door het uitzetten van acties en reclamecampagnes. Meestal verkoopt een Sales Medewerker telefonisch een product of dienst. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Sales Medewerker.

Recruiter

Een Recruiter is iemand die personeel werft en selecteert met de bedoeling een openstaande vacature te vervullen. Hierbij kan je als Recruiter onder meer gebruikmaken van je eigen netwerk, je kennis van de specifieke markt en diverse andere bronnen (bijvoorbeeld LinkedIn). De kerntaak van de Recruiter is het matchen van de werkgever zijn wensen aan die van een werknemer, waardoor de vacature kan worden vervuld en de werknemer een baan heeft gevonden. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Recruiter.

Backoffice Medewerker

Een Backoffice Medewerker werkt als het ware achter de schermen van een bedrijf. Een belangrijke taak van de Backoffice Medewerker is het bieden van ondersteuning, zoals op het gebied van de financiële administratie. Een Backoffice Medewerker heeft de verantwoordelijkheid om gegevens nauwkeurig in de administratie te verwerken. De ondersteuning vanuit het beroep Backoffice Medewerker vindt plaats voor uiteenlopende functies. Klik op de button om meer te lezen over de werkzaamheden, opleidingen, competenties en het salaris van een Backoffice Medewerker.