We invest in your job

Job Invest bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de regio.Met een enthousiast team van ruim 50 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten en kandidaten. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen wij keer op keer voor de juiste match tussen bedrijven en werkzoekenden.

Onze vestigingen

Naast ons hoofdkantoor, dat gevestigd is aan de Rietveldenweg 40 in 's-Hertogenbosch, hebben wij ook diverse inhouse vestigingen. Vanuit deze vestigingen ondersteunen en ontzorgen wij onze klanten onder andere in het productie- of logistieke proces. Daarnaast verzorgen wij op alle locaties intakes met kandidaten. Zo is er dus altijd een locatie in de buurt waar jij kennis met Job Invest kunt maken.

Werving

Voor het werven van onze uitzendkrachten, maken wij ook gebruik van onze eigen website, social media en een groot aantal verschillende jobboards. De voornaamste reden voor klanten als Tobroco, Spierings Mobile Cranes, Gemeente Vught, SPS, CurTec en CWS om voor Job Invest te kiezen, zijn onze zeer flexibele leveringsvoorwaarden, de aantrekkelijke prijsstelling en bovenal de kwaliteit die wij leveren.

Online marketeer gezocht!

Wil jij deel uitmaken van ons team? En ben jij een echte marketeer? Klik dan op de knop en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Neem contact met ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken