We invest in your job

Bij Job Invest knallen we sinds 2008 vol gas over de linkerbaan om de beste matches te maken op de werkvloer. Gedreven door ambitie, humor en lef. We zijn niet bang en barsten van de energie. Ons doel? De rest inhalen als het aankomt op persoonlijk contact en met trots kunnen zeggen dat we bij een uitzendbureau werken dat het anders doet. "We’re in it to win it en dit is hoe we het spelen": 

Missie

Wat we doen

Op een betrokken, inspirerende en fanatieke manier kandidaten en klanten verbinden. We gaan door waar anderen stoppen en investeren in onze mensen.

Visie

Een heldere lange termijn verandering als gevolg van onze inzet

Investeren in sterke en duurzame werkrelaties, om bij te dragen aan kansen en successen voor onze kandidaten, klanten en onze eigen organisatie.

We zijn betrokken

We gaan voor duurzame werkrelaties. Daarom luisteren we aandachtig en stemmen behoeftes van de mensen waar we mee werken met precisie op elkaar af. Zie ons als 'cupido', maar dan op werkgebied. De beste match, daar doen we het voor.

We pakken kansen

"Dat gaat niet lukken" hoor je hier niet snel. We creëren kansen. Voor een klant om de beste kandidaten op de vloer te hebben. Voor kandidaten om een beter leven te krijgen. En ook voor onszelf, want als je er volle bak voor gaat kun je heel wat bereiken binnen Job Invest!

We fixen het samen

Bij Job Invest is er geen ouderwetse hiërarchie en daar zijn we trots op. Laat je geweldige idee of ongezouten mening vooral horen, daar houden we van. We fixen het iedere dag met een flinke dosis teamspirit en vooral met veel plezier. Er hangt hier altijd een goede sfeer.

We zeggen waar het op staat

Of het nou tegen elkaar is, of een klant. We zijn altijd eerlijk en houden ons aan afspraken. Onze klanten, en collega's kunnen altijd rekenen op de beste oplossing en we kiezen voor vernieuwende mogelijkheden.

We gaan voor het minimale

Inclusiviteit, respect, goede arbeidsvoorwaarden. Vinden wij allemaal heel normaal. Het minimale zelfs. Toch zijn die dingen in onze branche niet altijd zo vanzelfsprekend. Dat willen we anders zien. We investeren in onze mensen. Helpen kandidaten en collega's écht om meer uit zichzelf en hun leven te halen. Dat is minste dat we kunnen doen toch?

Benieuwd naar wat de Labour Power Company doet? Neem gerust een kijkje op de website. Wie weet kunnen we iets voor jou of jouw bedrijf betekenen!