We invest in your job

Bij Job Invest knallen we sinds 2008 vol gas over de linkerbaan om de beste matches te maken op de werkvloer. Gedreven door ambitie, humor en lef. We zijn niet bang en barsten van de energie. Ons doel? De rest inhalen als het aankomt op persoonlijk contact en met trots kunnen zeggen dat we bij een uitzendbureau werken dat het anders doet. "We’re in it to win it en dit is hoe we het spelen": 

Missie

Wat we doen

Op een betrokken, inspirerende en fanatieke manier kandidaten en klanten verbinden. We gaan door waar anderen stoppen en investeren in onze mensen.

Visie

Een heldere lange termijn verandering als gevolg van onze inzet

Investeren in sterke en duurzame werkrelaties, om bij te dragen aan kansen en successen voor onze kandidaten, klanten en onze eigen organisatie.

Please select an application process

Onze certificeringen: 

Sinds 04-06-2021 voldoen wij aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Sinds 01-04-2022 zijn wij aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen).

Sinds 14-03-2017 voldoen wij aan de eisen van het SNA-keurmerk  (Stichting Normering Arbeid) nieuwe norm NEN4400-1.de branche waar we in actief zijn;

Wij vervullen vacatures in verschillende branches en zorgen voor de beste match tussen werkzoekende en werkgever. De branches waarin wij onze werkgevers ontzorgen zijn: