Vacatures in den bosch

Zoek jij naar vacatures in Den Bosch? Dan hebben wij hier een ruim aanbod aan vacatures in verschillende branches. Wij hebben veel openstaande vacatures in Den Bosch. ’s-Hertogenbosch (vaak Den Bosch genoemd) heeft ongeveer 150.000 inwoners en is daarmee een van de grotere steden van Noord-Brabant. De industrie van is stevig veranderd door het vertrek en sluiten van een aantal grote fabrieken. Dit biedt echter nu wel ruimte voor de zakelijke en financiële dienstverlening. Dat neemt natuurlijk niet weg dat er ook nog voldoende vacatures zijn in andere branches. Wij hebben vacatures in de volgende branches.
Bedrijven in den Bosch

Werken in Den Bosch is perfect! Door de ideale ligging is het goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Job Invest heeft een groot netwerk bij verschillende bedrijven in Den Bosch waardoor we je altijd wel een passende functie kunnen aanbieden. Hebben we je al nieuwsgierig kunnen maken om te komen werken in Den Bosch? Onze topwerkgevers in Den Bosch hebben verschillende vacatures openstaan, kijk snel!

SPS

Bij SPS, een echte Bossche onderneming, hebben we Technische, Logistieke en Productie vacatures openstaan. SPS is sinds 1975 zowel nationaal als internationaal actief als een producent van lakken, muurverven en sierpleisters. Wil jij bij dit Bossche bedrijf werken? Bekijk dan eens de vacatures van SPS!

Job Invest

Bij Job Invest zelf zijn we ook altijd op zoek naar versterking van ons team. We hebben verschillende veel gevarieerde functies die bij je kunnen passen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Stilzitten is er niet bij, er zijn uitdagingen genoeg en geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning.

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Den Bosch

Ben jij een echte teamspeler en werk jij accuraat en efficiënt? Dan is de functie mederwerker customer service iets voor jou!

Ben jij een teamplayer en kan je goed om gaan met veranderingen binnen je functie? Dan is Transportplanner iets voor jou!

Ben jij een echte teamleider en voel jij je verantwoordelijk in je vak? Dan is de functie Manager customer service iets voor jou!

Are you a real hands-on person who is looking for a permanent job? Then start working as a Laundry Employee in the area of Den Bosch!

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.