Hoe Job Invest je kan helpen bij het vinden van de perfecte baan!

Welkom bij Job Invest! Bij ons sta jij als werkzoekende centraal en investeren wij in jouw zoektocht naar de perfecte baan. Ons doel is om de beste match te maken tussen werkgevers en werkzoekenden. En dat doen wij anders dan anderen!

Wie zijn wij?

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om vacatures te vinden die bij je passen. Daarom staan we altijd voor je klaar en zoeken we samen naar de beste werkgever die past bij jouw wensen en behoeften. Bij Job Invest zijn we niet bang om kansen te grijpen. We creëren kansen, voor werkgevers om de beste kandidaten op de werkvloer te hebben en voor werkzoekenden om een perfecte job te vinden. 

Wij zijn onderdeel van Job Investment Group en hebben afgelopen twaalf jaar een sterke positie opgebouwd als arbeidsbemiddelaar in Noord-Brabant. Onze ruime ervaring en experise op het gebied van arbeidsbemiddeling maken ons tot een betrouwbare partner voor werkgevers en werkzoekenden. Onze aanpak is anders dan die van andere uitzendbureau's. We investeren in duurzame werkrelaties en gaan voor de beste match tussen werkgever en werknemer. Dit doen we door te luisteren naar jouw wensen en kwaliteiten en deze zorgvuldig af te stemmen op de wensen van werkgevers.

Eerlijkheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu tegen elkaar is og tegen een klant, we zeggen waar het op staat. Inclusie, respect en goede werkomstandigheden zijn ook voor ons vanzelfsprekend. We investeren in onze mensen en helpen werkzoekenden écht om meer uit zichzelf en hun leven te halen. Bij Job Invest zijn er geen ouderwetse hiërarchieën en is iedereen gelijk. 

We fixen het samen

Maar onze diensten gaan verder dan alleen het vinden van de perfecte baan voor jou. Ook bieden we ondersteuning bij het opstellen van je CV, sollicitatiebrieven en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. Bij Job Invest vinden we dat iedereen de kans verdient om zichzelf te ontwikkelen en een mooie carrière op te bouwen. Daarom hebben we ook oog voor werkzoekenden die wat meer begeleiding nodig hebben, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met hen zoeken we naar de mogelijkheden en kansen om aan de slag te gaan en bieden we hun de ondersteuning die ze nodig hebben om succesvol te zijn op de werkvloer.

Welke vacatrures bieden wij aan?

Onze vacatures zijn onderverdeeld in vier categorieëen: Techniek, Productie, Logistiek en Professional. Voor elke sector hebben wij gespecialiseerde recruiters in dienst die jou optimaal kunnen begeleiden bij het vinden van jouw perfecte baan. 

Het proces naar een nieuwe baan

Wanneer je besluit om via ons aan het werk te gaan, zullen wij contact met je opnemen om een afpsraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we in detail ingaan op jouw vaardigheden, expertise, interesses en voorkeuren om een duidelijk beeld te krijgen van wie je bent en wat je kunt. Vervolgens zullen we ons uiterste best doen om een geschikte match te vinden tussen jou en jouw potentiële werkgever.

Als we denken dat we een passende werkgever voor je hebben gevonden, zullen we je aan hen voorstellen. Indien beide partijen geïnteresseerd zijn, zullen we je begeleiden bij het inplannen van een sollicitatiegesprek. Mocht je vervolgens worden aangenomen, dan zullen wij het contract voor je regelen en zorgen dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. Ook tijdens je eerste werkweek zullen we nauw contact met je onderhouden om te kijken hoe het met je gaat en of je tevreden bent met je nieuwe baan. Wij vinden het belangrijk dat je een goede start maakt en daarom blijven we betrokken om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt!