Vacatures in Oss

Wij hebben in Oss veel openstaande vacatures. Oss heeft meer dan 58.000 inwoners en ligt tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. Daarmee speelt de stad een grote rol als werk-, woon- en winkelstad, een bruisende stad dus. In deze oude stad hebben we veel werkgevers zitten die op zoek zijn naar nieuwe werknemers. We bieden uitdagende en gevarieerde functies waarbij je jezelf kan ontwikkelen. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, je vindt de perfecte vacature bij ons op de website. De werkgelegenheid neemt in Oss toe, met bedrijven op het gebied van productie, logistiek, drukwerk, packaging, ICT-services, elektronica en administratie. Wij bieden vacatures op verschillende opleidingsniveaus binnen vier verschillende branches.
Werken in oss

Werken in Oss is ideaal, ook als je niet in Oss woont. Omdat de stad tussen Nijmegen en Den Bosch ligt, is het goed bereikbaar met zowel de auto als met openbaar vervoer. Dankzij het grote netwerk van Job Invest kunnen we vacatures aanbieden bij verschillende bedrijven. Er zal zeker een baan zijn die aansluit bij jouw wensen en ervaring! De werkgevers zijn grote en kleine bedrijven in de regio Oss die constant aan het ontwikkelen zijn. Dus wil jij graag werken in de levendige gemeenschap van Oss? Bekijk dan onze vacatures.

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Oss

Vind jij het leuk om rapportages te maken en data te vertalen naar modellen en dashboards en ben je toe aan een tweede stap in je carrière?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Risk & Compliance officer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een echte teamplayer en denk jij oplossingsgericht? Dan is de functie backoffice medewerker iets voor jou!

Ga jij nauwkeurig te werk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is de functie Sales support medewerker iets voor jou!

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.