Job blog: Kwaliteit leveren en actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze mensen

Sinds begin dit jaar is het team van Outsource Force een gezicht rijker. Na 25 jaar als zelfstandig ondernemer in de horeca te hebben gewerkt, maakte Jeroen Bax de switch naar Outsource Force, waar hij medeverantwoordelijk is voor het reilen en zeilen op de vloer.

Bij binnenkomst de aanwezigheid controleren, het bijhouden van de orders, planningen maken en nieuw werk binnenhalen. Jeroen is de duizendpoot binnen Outsource Force, soms met kunst en vliegwerk. “Ik val niet om van een beetje stress. Sterker nog, het geeft me energie. Er vallen gedurende de dag allerlei dingen op m’n pad, waarbij ik samen met voorman Alan op zoek ga naar snelle oplossingen. We zijn veel op de vloer te vinden en controleren of al het werk goed wordt gedaan. De trein moet blijven rijden. Aan ons de taak om de trein op het juiste spoor te houden.”

“Aan ons de taak om de trein op het juiste spoor te houden”

Niet alleen kenmerkt Outsource Force zich door het ontzorgen van bedrijven bij het uitvoeren van hun werkzaamheden, maar ook om het sociaal ondernemen wat sinds jaar en dag centraal staat. “Er is een grote veelzijdigheid aan mensen bij ons werkzaam, denk aan anderstaligen, nieuwe Nederlanders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier werken is voor hen een opstap naar een volgende baan. We werken bij iedereen aan de werk- en sociale vaardigheden en stomen iedereen klaar voor de reguliere arbeidsmarkt. Dat ik hieraan kan bijdragen vind ik niet alleen leuk maar ook erg belangrijk.”

“De bedrijven die met ons samenwerken, kiezen ook echt voor bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers”

“Uiteindelijk is alles hier een grote samenwerking. Dat spreekt me erg aan. Ik zit tussen de verschillende lagen in en kan echt mezelf zijn. Het fijne aan hier is dat er veel aandacht is voor eigen inbreng en initiatief. Ik krijg de tijd, de ruimte en het geduld. Dat maakt ook dat ik de beste versie van mezelf kan zijn.”

“Het mooiste aan mijn werk vind ik toch wel dat we actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze medewerkers. De bedrijven die met ons samenwerken, kiezen ook echt voor bijdragen aan die ontwikkeling. Daarnaast zetten we ons natuurlijk ook altijd in voor de beste kwaliteit. Ik kan niet wachten om met nieuwe opdrachten aan de slag te gaan, die passen bij ons bedrijf en de mensen. We zijn creatief genoeg. Samen gaan we nog mooie stappen zetten.”

Meer weten over samenwerken met Outsource Force? Neem contact met ons op via sales@jobinvestmentgroup.nl en/ of bel 073-7113712.