Job blog: Voor een stukje kwaliteit leg ik mijn vragen neer bij Job Invest

Stefan van Mierlo (43) vond vorig jaar via Job Invest zijn nieuwe baan. Zo is hij als Crossdock Manager bij Raben Netherlands B.V. onder andere verantwoordelijk voor het personeel. En dat betekent, nu als klant, veel schakelen met Job Invest.

“Ik was inderdaad zelf zoekende toen ik via Job Invest de vacature bij Raben Netherlands B.V. open zag staan. Daarna is het eigenlijk snel gegaan. Ik werd goed meegenomen in het hele traject en we hadden veel en goed contact. En inmiddels zit ik alweer een jaar op mijn post.”

“Als werknemer bij ons moet je flexibel zijn en sterk in je schoenen staan”

Als Crossdock Manager is Stefan niet alleen verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen Raben Netherlands B.V., maar ook voor het personeel. “We werken hier in drie ploegen verdeeld over 24 uur. Daarom moet je als werknemer bij ons flexibel zijn en sterk in je schoenen staan. Daarnaast is het op de crossdock een vereiste om op een heftruck en/ of elektrische pallettruck te kunnen en mogen rijden.”

“Ik heb veel contact met Ruben Clement (accountmanager Job Invest red.) en dat loopt supersoepel. We praten dezelfde taal. Ruben snapt hoe het werken hier in elkaar zit. Ik heb hem een rondleiding gegeven en hij komt af en toe eens langs. Zo weet hij inmiddels ook goed wat we zoeken. Dus nu wanneer we snel iemand nodig hebben, of wanneer we een vacature willen uitzetten stuur ik direct een mail naar Ruben en dan gaat hij voor ons aan de slag. De communicatielijnen zijn kort, we hebben wanneer het nodig is helder, kort en krachtig contact en dat werkt wel zo prettig. Voor een stukje kwaliteit leg ik mijn vragen neer bij Job Invest.”

“De communicatielijnen zijn kort en dat werkt wel zo prettig”

“Op het moment dat je bij Job Invest binnenkomt heb je meteen een prettig gevoel. Het is een mooie en open organisatie en je voelt je meteen welkom. Dat geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor kandidaten. En daar kan ik zelf natuurlijk ook over meepraten. Wat dat betreft ben ik heel positief over mijn eigen ervaringen.”

“Ondanks corona gaan we ook volgend jaar weer groeien, waarbij we onze crossdock gaan uitbreiden. Dat brengt extra werk met zich mee, dus ook nieuw personeel. Ik wil dat Job Invest daar nauw bij betrokken is. We zijn altijd duidelijk naar elkaar toe geweest en weten van elkaar wat we zoeken. Dus op het moment dat we straks nieuwe medewerkers nodig hebben, wil ik daar samen met Job Invest naar op zoek gaan!”

Ook samenwerken?

Bij Job Invest is iedere klant uniek. Door onze persoonlijke aanpak weten wij als geen ander elke keer weer de juiste match tussen werkgever en werknemer te maken. Kiezen voor Job Invest is gaan voor kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk. Ook benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u even bijkletsen? Neem contact met ons op via e-mail, sales@jobinvestmentgroup.nl, of bel 073-7113712. We Invest In Your Job!