Vacatures in Veghel

Veghel is gelegen in de Meierij van Den Bosch en telt ruim 32.000 inwoners. Veghel vervult een regiofunctie en heeft een hoge werkgelegenheid door de vele bedrijven die er gevestigd zijn. Het is daarom ook een middelgrote stad. Het kent veel mooie, historische gebouwen en ook kun je genieten van een hapje en een drankje op de Markt van Veghel. Zet jij de volgende stap van je carrière in Veghel? Wij hebben vacatures in de volgende branches.
Werken in Veghel

Doordat Veghel vele bedrijven kent biedt het voldoende kansen op een nieuwe baan. Job Invest heeft ook in Veghel een groot netwerk met verschillende bedrijven die altijd op zoek zijn naar nieuwe medewerkers in de verschillende branches. Wil jij fulltime aan de slag of juist parttime? Wij hebben binnen logistiek, productie, professional en techniek veel beschikbare vacatures. Zit jouw vacature er nu nog niet bij, dan kan je ons altijd benaderen en gaan we op zoek naar een passende functie voor jou! De werkgelegenheid in Veghel biedt voldoende carrièrekansen voor iedereen die in Brabant wil komen werken. Hebben wij je al nieuwsgierig kunnen maken om te komen werken in Veghel?

Please select an application process

Nieuwste vacatures in Veghel

Vind jij het leuk om rapportages te maken en data te vertalen naar modellen en dashboards en ben je toe aan een tweede stap in je carrière?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Risk & Compliance officer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij een echte teamplayer en denk jij oplossingsgericht? Dan is de functie backoffice medewerker iets voor jou!

Ga jij nauwkeurig te werk en heb jij affiniteit met techniek? Dan is de functie Sales support medewerker iets voor jou!

Veelgestelde vragen in de productie

Werken in de productie biedt veel gezelligheid aangezien je meestal aan het werk bent in een groot team. Je zal veel samen kunnen werken in teamverband! Aangezien er ontzettend veel vraag is voor personeel in de productie branche, zit er altijd wel een baan voor jou bij!

Allereerst hangt het salaris wat jij gaat verdienen af van verschillende factoren. Zo verschilt het salaris per functie en per werkgever. Daarnaast is jouw leeftijd en werkervaring vaak ook een factor die bepaald wat jij gaat verdienen. Neem eens een kijkje bij een van de vacatures. Bij veel van deze vacatures staat er een salaris indicatie die jou vertellen wat je ongeveer kunt verwachten.

De vacatures die wij jou bieden in de productie zijn vaak fulltime functies, van 36 tot 40 uur in de week. Dus ben je op zoek naar een parttimebaan? Bekijk de vacatures of neem contact met ons op zodat we samen met jou verder kunnen kijken.

De productie is een proces wat dag en nacht door loopt, de meeste bedrijven zijn dan ook 24 uur per dag 7 dagen in de week open. Het is dus belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Zo zijn de meeste functies in ploegendiensten, maar er zijn ook vacatures in dagdiensten. Deze werktijden staan vermeld bij de vacatures!

Werkervaring is binnen de productie branche vaak belangrijker dan een diploma. Wel zijn certificaten vaak wel een pré. Of je een diploma of een certificaat nodig hebt staat op de site bij elke vacature vermeld.